MILYEN SZAKTERÜLETEN TOBORZUNK?

Elsősorban értékesítési szakemberek kiválasztására, és felkutatására specializálódtunk, de mindig nyitottak vagyunk az újdonságokra. Csapatunk HR-ben és értékesítésben jártas szakemberekből áll, akik jól ismerik az értékesítési szakma fortélyait. Így a nagyobb hatékonyság érdekében nem csak HR-esként végezzük az interjúkat és a megkereséseket, kutatásokat, hanem értékesítőként is.

 

Célunk, hogy a pozíciókat alaposan megismerjük, hiszen ezáltal tudjuk ötvözni a megfelelő kiválasztási módszereket és a célirányos kérdéseket. Úgy véljük, hogy a sikeres toborzás egyik legfontosabb eleme az, hogy jobban megismerjük a megbízó cég márkát, tevékenységét, a pozíció jellegzetseségeit, és a cég kultúráját.

 

Fontosnak tartjuk azt is kiemelni, hogy Mi csupán olyan cégeknek ajánljuk jelöltjeinket, ahol mi magunk is szívesen dolgoznánk!

KERESI KARRIERJE KÖVETKEZŐ ÁLLOMÁSÁT ÉRTÉKESÍTŐI POZÍCIÓBAN

1

Küldje el fényképes, magyar nyelvű önéletrajzát a hr@salesjob.hu e-mail címre "adatbázis" megnevezéssel!

2

Legfontosabb keresési forrásunk az adatbázisunk. Toborzásaink során mindig elsőként adatbázisunkat használjuk, így elsőként értesülhet a lehetőségekről.

3

Lehetőségei száma megsokszorozódik. Egyszerre indulhat esélyesként több cég hasonló pozícióiban!

4

Támogatásban lesz része. Az interjúk során folyamatosan információkkal látjuk el, felkészítjük a céggel való találkozásra, menedzseljük a cég felé!

5

Előtérben marad. Minden testhezálló ajánlat esetén továbbítjuk szakmai anyagát, az Önnel történt előzetes egyeztetést követően.

6

Az adatbázisba történő jelentkezés előnye, hogy olyan pozíciókra is számításba vegyük, amelyeket a keresés bizalmas megléte miatt nem hirdetünk meg.

Milyen előnyökkel jár, ha rajtunk keresztül pályázik?

Egyszerre több céghez, és több pozícióra is pályázhat.

Kollégáink figyelemmel kísérik karrierjét, így akár azonnal megkereshetik, ha szakmai hátteréhez kapcsolódóan új pozíciót tudunk ajánlani Önnek.

Támogatást nyújtunk a pályázattól a munkába állásig, egy hatékony önéletraj megírással, illetve felkészítjük a megbízóval történő személyes interjúra is.

Hogyan végezzük a toborzást és kiválasztást?

Számos keresési módszert használunk, hogy a legjobb jelölteket találjuk meg. Saját adatbázisunk mellett, a weboldalon elhelyezett hirdetéseket (amelyet rendszeresen frissítünk), számos internetes állásportált és adatbázist veszünk igénybe. Természetesen a keresések és a jelöltek megszólítása folyamán a legmodernebb online módszereket ötvözzük a hatékony személyes kommunikációval.

A kapcsolatfelvételt követően nálunk kerül sor az első körös interjúra, majd értékelés után továbbítjuk az információkat a megbízóinknak. A következő körre már náluk, velük kerül sor.

Fontosnak tartjuk, hogy az interjúkat követően is tartsuk a kapcsolatot a jelöltjeinkkel, és minden esetben visszajelzést adjunk annak sikerességéről, illetve a további lehetőségekről. Hiszünk abban, hogy mi csak annyira vagyunk sikeresek, amennyire jelöltjeink sikeresnek bizonyulnak.

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok